Aplicare seruri

Serumurile conțin o mare cantitate de ingrediente active care penetrează pielea într-un mod în care cremele de față pur și simplu nu o pot face. Ele vin cu o serie de beneficii suplimentare, precum reducerea liniilor fine, creșterea fermității pielii, ajută în refacerea celulor, adaugă luminozitate și corectează petele pigmentare. Combinatii pe care recomandam sa…

Serumurile conțin o mare cantitate de ingrediente active care penetrează pielea într-un mod în care cremele de față pur și simplu nu o pot face. Ele vin cu o serie de beneficii suplimentare, precum reducerea liniilor fine, creșterea fermității pielii, ajută în refacerea celulor, adaugă luminozitate și corectează petele pigmentare.

Combinatii pe care recomandam sa le evitati in rutina de ingrijire.

1. BHA/AHA + Retinol
Acesta combinatie de ingrediente ar putea irita pielea si poate creste sensibilitatea tenulu, datorita exfolierii excesive.

2. Vitamina C + Retinol.
Recomanda sa folositi produsele in rutine de ingrijire diferite deoarece poate sensibiliza tenul.
In cazul in care un produs contine Vitamina C si Retinol in compozitie, acestea sunt in cantitati optime pentru a nu produce dezechilibre la nivelul pielii dvs.

3. Niacinamide + BHA
In cazul in care aveti un ten sensibil, nu este recomandata aceasta combinatie. Se recomanda folosirea produselor in rutine de ingrijire diferite.

Combinatii benefice pentru ten

1. Niacinamide + AHA
2. Niacinamide + Retinol
3. BHA + AHA
.