Plata si Livrare

Plata si Livrare

 

Odată ce v-aţi decis şi aţi plasat comanda, veţi primi un e-mail care va conţine detaliile comenzii dumneavoastră. Acest e-mail NU este o aprobare a comenzii, ci doar o confirmare a faptului că am primit-o. Dacă nu anulaţi comanda, aprobarea comenzii şi completarea contractului dintre dumneavoastră şi xmc-cosmetics.ro va fi efectuată când vă vom trimite un e-mail pentru a confirma expedierea bunurilor dumneavoastră. Aşadar, contractul de vânzare va fi semnat la distanta, iar limba contractului va fi romana.. Nici procesorul de plată terţiar, nici curierul denumit nu au autoritatea de a accepta o comandă în numele Sc Cristiana Manolache Store SRL

Ne rezervăm dreptul de a nu accepta comanda dumneavoastră în cazul în care, de exemplu, nu suntem capabili de a obţine autorizaţie pentru plată, restricţiile de expediere se aplică unui singur articol, articolul comandat nu se află în stoc sau nu îndeplineşte standardele noastre.

Acceptăm plati

  • RAMBURS (plata la livrare) Pretul total al coletului se va achita agentului de curierat rapid, in momentul primirii produselor.
  • CARD (Visa, MasterCard şi orice alte metode de plată clar menţionate pe site ocazional)
  • Transfer bancar

 

Confirmaţi că deţineţi cardul de credit/debit folosit sau că aţi fost anume autorizat de către posesor pentru a-l utiliza. Toate cardurile de credit/debit sunt supuse verificării de validare şi autorizaţie de către emitentul cardului. Dacă emitentul cardului folosit pentru plată refuză să acrediteze plata către Sc Cristiana Manolache Store SRL, nu vom fi răspunzători pentru întârzieri sau non-livrare.

 

 

Cat dureaza livrarea?
Livrarea produselor aflate pe stoc se face in intre 24 – 72 de ore, pentru celelalte produse poate dura de la 5 la 14 zile, iar in situatii extreme chiar 21 zile.

 

Atentie!

Nu suntem responsabili pentru intarzierea livrarii comenzilor cauzata de factori externi: conditii meteo extreme, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari stradale sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica firmele de curierat rapid sa livreze intre 24 – 72 de ore, fapt pentru care My K Romania nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

In cazul in care primiti coletul prin curierat rapid si observati o deteriorare a ambalajului, va rugam sa refuzati coletul si sa solicitati agentului sa intocmeasca un proces verbal! Este singura modalitatea prin care se pot solicita despagubiri firmei de curierat pentru deteriorarea coletelor in timpul transportului. Reclamatiile ulterioare nu sunt acceptate de firmele de curierat!