Politica de retur

Politica de retur


Dreptul de retragere

Clientul are dreptul de a se retrage din contract, fara a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice, conform O.U.G. nr. 34/2014. Contractul se considera incheiat in momentul in care profesionistul a transmis consumatorului confirmarea comenzii

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care Clientul sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de Client, intra în posesia fizică a produselor.

Pentru a-și exercita dreptul de retragere, Clientul este obligat să notifice SC Cristiana Manolache Store SRL intenția clara de a returna produsele achiziționate printr-o comunicare scrisă prin trimiterea unui e-mail la: contact@xmc-cosmetics.ro, in termen de maximum 14 zile de la primirea produselor, in care sa mentionati si contul IBAN pentru rambursul sumei, produsele pe care doriti sa le inlocuiti.

Efectele retragerii

In cazul in care Clientul isi exercita dreptul de retragere, trebuie sa returneze produsele in aceeași stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate documentele care l-au însoțit: cutii, etichete, instrucţiuni/alte documente (dacă exista) etc.) in termen de cel mult 14 zile,  de la data la care Clientul a fost informat ca SC Cristiana Manolache Store SRL, numit si XMC Cosmetics, agreaza intentia de retragere din contract. Vom face rambursare fără întârzieri nejustificate şi nu mai târziu de 14 zile, în cazul  în care ne furnizaţi o dovadă că bunul a fost returnat.

 

Inapoiem contravaloarea produsului, prin virament bancar, in cel mult 14 de zile de la data la care ne-ati comunicat decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul Contract. Plata returului la adresa noastra este in responsabilitatea clientului.

Cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.

Dreptul Clientului de a anula un Contract se aplica numai produselor care sunt returnate in aceeaşi stare in care au fost primite. Nu se va efectua nicio rambursare daca produsul a fost folosit dupa desigilare, daca nu este in aceeasi conditie in care a fost livrat sau daca este deteriorat. Prin deschiderea ambalajului in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca produsele au fost desigilate, ca sunt cele comandate si corespund cerinţelor dvs, aceste produse nemaiputand fi returnate catre SC Cristiana Manolache Store SRL si nemaiputand face obiectul dreptului de retragere de catre Client.

Clientul ce solicita retransmiterea coletului ulterior,  va suporta costul retransmiterii coletului.

Politica noastra

Articolele trebuie returnate nefolosite şi cu toate etichetele specialistului şi ale Sc Cristiana Manolache Store SRL ataşate. Articolele returnate care sunt uzate sau pătate nu vor fi acceptate şi vor fi trimise înapoi clientului şi/sau rambursarea refuzată.