Trucuri anti-Aging

Hidratarea Pe masura ce trec anii, pielea capata un aspect tot mai deshidratat. Poti combate acest aspect hidratandu-ti tenul dimineata si seara. Foloseste o crema pe baza de acid hialuronic, care blocheaza apa in piele si ii ofera un aspect catifelat. Tratamentele de noapte Inainte de culcare, in rutina de seara, este recomandat sa includem…

  1. Hidratarea

Pe masura ce trec anii, pielea capata un aspect tot mai deshidratat. Poti combate acest aspect hidratandu-ti tenul dimineata si seara. Foloseste o crema pe baza de acid hialuronic, care blocheaza apa in piele si ii ofera un aspect catifelat.

  1. Tratamentele de noapte

Inainte de culcare, in rutina de seara, este recomandat sa includem seruri si crema intens hidratanta, potrivita tipului nostru de ten.

Serul are o textura mai usoara, dar are o concentratie de ingrediente active mult mai concentrata.

Zona ochilor trebuie si ea atent ingrijita.

  1. Somn

Pielea foloseste orele de somn pentru a se autovindeca de expunerile zilnice la agentii externi daunatori. Atunci cand dormiti, pielea are sansa de a se regenera. De aceea, in momentul in care va treziti, tenul este proaspat

Vreti sa aveti ochi luminosi care sa seduca pe oricine? Atunci nu lasati cearcanele sa le fure frumusetea. De obicei, cearcanele sunt prezente in mod genetic, insa se pot accentua daca nu dormiti suficient.

  1. Exfoliere

Daca esti preocupata de starea pielii tale si te confrunti cu diverse probleme, cum ar fi acneea, petele sau ridurile, probabil ai auzit despre tratamentele de exfoliere.

Exfolierea este procesul de inlaturare a celulelor moarte care se afla in stratul superior al pielii si poate fi facuta mecanic, prin folosirea unor particule abrazive, sau chimic, prin folosirea unor acizi slabi.

  1. SPF

Factorul de protectie solara sporeste capacitatea naturala a pielii de a se proteja impotriva radiatiilor UV. De pilda, SPF-ul 15 ofera o protectie de 15 ori mai mare pielii, comparativ cu cea naturala. Factorul de protectie 50 protejeaza pielea de 50 de ori mai bine decat se poate proteja aceasta singura.

Produsele cu factor de protectie solara au mai multe beneficii pentru piele:

  • Previn imbatranirea prematura a pielii, ce poate aparea in urma expunerii la radiatiile UV
  • Previn deshidratarea pielii, ce poate aparea ca urmare a expunerii indelungate la soare
  • Previn arsurile solare
  • Reduc riscul de cancer de piele, implicit pe cel de melanom – cel mai rar, dar cel mai periculos tip de cancer de piele